Usluge CNC obrade na HAAS Mini Mill obradnom centru. Obrađujemo sve vrste metala (čelik, aluminij, mesing, bakar), plastike i drvenih prerađevina. Izrađujemo strojne i alatne dijelove, te serijsku proizvodnju ostalih dijelova prema nacrtu naručioca. Za programiranje CNC stroja koristimo CAM program ESPRIT 2012 u kojemu programiramo 2D i 3D strojnu obradu.

HAAS Mini Mill

Haas Mini Mills je industrijski standard za kompaktne obradne centre. Oni pružaju ekonomično rješenje za obradu malih dijelova u kompaktnom paketu koji je opremljen značajkama pune veličine.
Saznajte više

HAAS Super Mini Mill 2

Super Mini Mill 2 je poboljšan bržim izmjenjivačem alata, bržim vretenom i većim brzinama za bolju proizvodnju i završnu obradu. Nudi istu kombinaciju malih dimenzija, potpune CNC mogućnosti i pristupačne cijene kao standardni Mini Mill 2, ali s produženim hodom.
Saznajte više

Imes Premium 3020

PREMIUM 3020 je vjerojatno jedinstven na tržištu strojeva zbog vrlo malih zahtjeva za prostorom, vrlo precizne granitne konstrukcije i troškovne učinkovitosti neuobičajne za različite primjene koje nudi.
Saznajte više