Usluge na CNC obradnom centru

Usluge CNC obrade na HAAS Mini Mill obradnom centru. Obrađujemo sve vrste metala (čelik, aluminij, mesing, bakar), plastike i drvenih prerađevina. Izrađujemo strojne i alatne dijelove, te serijsku proizvodnju ostalih dijelova prema nacrtu naručioca. Za programiranje CNC stroja koristimo CAM program ESPRIT 2012 u kojemu programiramo 2D i 3D strojnu obradu.

HAAS Mini Mill

Haas Mini Mills je industrijski standard za kompaktne obradne centre. Oni pružaju ekonomično rješenje za obradu malih dijelova u kompaktnom paketu koji je opremljen značajkama pune veličine.
Saznajte više

HAAS Super Mini Mill 2

Super Mini Mill 2 je poboljšan bržim izmjenjivačem alata, bržim vretenom i većim brzinama za bolju proizvodnju i završnu obradu. Nudi istu kombinaciju malih dimenzija, potpune CNC mogućnosti i pristupačne cijene kao standardni Mini Mill 2, ali s produženim hodom.
Saznajte više

Imes Premium 3020

PREMIUM 3020 je vjerojatno jedinstven na tržištu strojeva zbog vrlo malih zahtjeva za prostorom, vrlo precizne granitne konstrukcije i troškovne učinkovitosti neuobičajne za različite primjene koje nudi.
Saznajte više

Izrada alata za brizganje plastike

Konstrukcija i izrada visokokvalitetnih alata za injekcijsko brizganje plastike. Najsuvremenija tehnologija i dugogodišnje iskustvo jamči visoku kvalitetu i preciznost naših alata. Kontaktirajte nas za dodatne informacije.

Strojna obrada

Strojna obrada vršena na klasičnima strojevima (glodalica, tokarski stroj, stupna bušilica i planska brusilica. Obrađujemo sve vrste metala (Čelik, željezo, aluminij...)

Alati za puhanje i vakumiranje

Izrada raznih alata specifičnih za korištenje tehnologije puhanja i vakumiranja (boce, kutijice, spremnici...). Izrada alata različitih veličina i od različith metala (čelik, aluminij, željezo).

Usluge na erozimatu

Usluga erodiranja bakrenom elektrodom i izrada elektroda. Erodiranje je odličan način za obradu teških metala, izradu neobičnih oblika i različitih veličina jer ne postoje sile rezanja. Na raspolaganju su dostupna dva erozimata marke AEG Elotherm.